fbpx

Voksen med atopisk eksem

Vi har godt nyt til dig med atopisk eksem. De seneste år har vi fået en meget bedre forståelse af eksem. Det betyder, at vi bedre kan hjælpe DIG med at få styr på eksemet, så det ikke generer dig i hverdagen. Også selvom du måske allerede har forsøgt en masse uden det store held. Se her, hvad du skal gøre.

Din vej til et liv uden eksem og kløe

Er du stadig generet af eksem og kløe? Så er der hjælp at hente. Klik og læs i vores folder, hvordan du får et liv (næsten) uden eksem og kløe.

Vil du gerne have et eksemplar af folderen? Bestil det her

SÅDAN FIK JEG STYR PÅ SVÆR EKSEM

Medicin, mudderbade og krystaller. Thue har nærmest prøvet alt for at få ro på sit svære eksem. Og nu er det for første gang lykkedes.


3 TRIN TIL AT STOPPE EKSEM OG KLØE

Har du levet med eksem i en evighed og føler, du har prøvet alt. Se de 3 trin til at stoppe eksem og kløe. Skal du tage 1, 2 eller alle 3 trin?

Hvorfor får man atopisk eksem? Få svaret her


DET KLØR – IKKE LÆNGERE

Thue har haft atopisk eksem hele sit liv. Især kløen har været ved at drive ham til vanvid. Han var ved at give op, da han fandt ud af, at ny viden om sygdommen gav nyt håb for sygdomskontrol.

HVILKEN BEHANDLING ER DEN RETTE FOR DIG?

Cremer, tabletter, specialiseret behandling. Der findes flere typer behandling for atopisk eksem. Hvilken, der kan hjælpe dig, afhænger af, hvor hårdt ramt du er af atopisk eksem. Det fortæller overlæge i hudsygdomme her.


NYT LIV MED SYGDOMSKONTROL

Sabine har været plaget af eksem hele sit liv. Nu har hun endelig fået kontrol over eksemet. Forandringen mærker både hun og hendes mand.

Mød flere danskere, der lever med atopisk eksem


Sådan får du hjælp

Der er hjælp at hente, fortæller overlæge i hudsygdomme. Hør ham fortælle, hvordan DU får den rette hjælp til at stoppe eksem og kløe.

Få tips til hverdagen med atopisk eksem

GENNEMBRUD GIVER NYT HÅB

Vi ved mere om atopisk eksem i dag end tidligere. Derfor kan alle nu få kontrol over deres eksem, fortæller overlæge i hudsygdomme.

EKSEM I PARFORHOLDET

Da Sabine mødte Jonas, var hun meget plaget af atopisk eksem. Men eksemet betød slet ikke så meget for Jonas, som Sabine gik og troede.

GODE RÅD TIL PÅRØRENDE

Jonas er gift med Sabine, der har svær atopisk eksem. Her fortæller han, hvad han har lært er en hjælp – og hvad du omvendt ikke skal gøre som pårørende.

HVORNÅR ER DIN BEHANDLING VELLYKKET?

Søvnbesvær, daglig kløe, tøj, der er ubehageligt. En vellykket behandling sørger for, at du IKKE oplever noget af det. Overlæge i hudsygdomme fortæller dig her, hvad du kan forvente af en vellykket behandling i dag.

HVORNÅR VIRKER BEHANDLINGEN?

Hvor længe skal du have prøvet en ny behandling eller en anden dosis, før du ved, om behandlingen gør en forskel? Og hvad gør du, hvis du ikke oplever effekt? Det svarer overlæge i hudsygdomme dig på her.