fbpx

#ungmedeksem

Er du ung og har eksem? Eller kender du nogen, der har? Så se og lyt med her, når Signe og Emil fortæller om alt fra kløe og dos & don'ts til sex og noia over ens udseende. Få også tips til makeup, parfume og tøj.

Sex er for nice til, at eksemet skal stå i vejen

”Eksem skal ikke begrænse mit sexliv. Han går vel ikke hjem, når han ser, jeg har et udslæt,” griner Signe, der har et trick mod mandens skægstubbe.

Hør PODCAST om at være ung med eksem

Dos & don’ts for dig, der er ung med eksem

Emil har levet med eksem det meste af sit liv. Få hans tips til, hvordan du får kontrol over eksemet – med alt fra baderitualer til tøj og parfume.

Generet af eksem? Sådan får du hjælp

Tænker du konstant over dit eksem? Sover du dårligt, fordi det klør? Eller har du svært ved at koncentrere dig? Se her, hvordan du siger farvel til eksem og kløe.


Podcast med unge med eksem

Lyt med, når Ulla og Signe snakker om at være unge med eksem, kløe, fester, sex og al den energi, man bruger på at tænke på, hvad andre tænker om en.


Jeg tror altid, det har påvirket mig

”At være teenager med eksem er noget, man tænker over hele tiden, når det er slemt,” fortæller Emil. Hør hans historie om at være #ungmedeksem.

Til fest er alle lidt røde i hovedet

”Jeg nægter, at eksemet skal bremse mig fra at feste. Der er alligevel mørkt i lokalet og de blinkende lamper gør alle røde i hovedet.”


Dating er klart komplekst

”Man kan godt ryge lidt ned i et hul, hvor man tænker, jeg skal ikke nogen steder hen,” fortæller Emil. Hør hvordan Emil kommer op ad hullet og afsted til fest og flirt.

Kærester, sex og skolegang - få tips her


Sådan slipper du for eksem og kløe

Zarqa ved mega meget om eksem – og hvad du kan gøre for at få styr på det. Få hendes fire tips til en hverdag med mindre eksem og mere kontrol her.

Tips til makeup, parfume og tøj

Gør det eksemet værre, når du bruger makeup? Kan du bruge parfume? Og hvilket tøj skal du undgå, hvis du vil have mindre eksem? Få ekspertens bedste råd her.


3 TRIN TIL AT STOPPE EKSEM OG KLØE

Har du levet med eksem i en evighed og føler, du har prøvet alt. Se de 3 trin til at stoppe eksem og kløe. Skal du tage 1, 2 eller alle 3 trin?

Hør PODCAST om kløe, fester på en dårlig eksemdag og al den energi, man bruger på at tænke på, hvad andre tænker om en.

Makeup - 3 hurtige tips

Hvilken type makeup er bedst at bruge? Skal den være flydende eller i pudderform? Og hvorfor er makeupbørsten en eksembombe? Få svarene her.

Din vej til et liv uden eksem og kløe

Er du stadig generet af eksem og kløe? Så er der hjælp at hente. Klik og læs i vores folder, hvordan du får et liv (næsten) uden eksem og kløe.

Jeg nægter at give op

”Jeg forsøger ikke at skjule det, for det har jeg lært, at jeg ikke kan,” fortæller Signe. Hør hendes historie om at være #ungmedeksem.

Se, hvad du selv kan gøre for at få mindre eksem